Study in the Australia with IELTS
Study in the Australia with IELTS

Položite IELTS-test i dokažite da engleski jezik znate dovoljno dobro da biste u Australiji studirali, radili ili se preselili u Australiju. U Australiji preko 900 institucija visokog obrazovanja i programa prihvata rezultate IELTS-testa kao adekvatan dokaz znanja engleskog jezika.

Studirajte ili se zaposlite u Australiji

Australijski univerziteti i druge ogranizacije prepoznali su da  IELTS-test precizno odražava vaše sposobnosti da engleski jezik razumijete, čitate, pišete i govorite. Ovaj test su osmislili vodeći svjetski stručnjaci za procjenu znanja engleskog jezika.

Naš pretraživač nudi detaljne informacije o svim australijskim organizacijama koje prihvataju IELTS. Više o studijima u Australiji možete saznati preko organizacija kakva je Study in Australia.

Imigrirajte u Australiju

Pri podnošenju zahtjeva za useljenje u Australiju, IELTS je sastavni dio procesa izdavanja australijske imigracione vize.

Polaganje ovog testa neophodan je uslov ne samo za glavne podnosioce zahtjeva nego i za njihove supružnike i uzdržavane članove porodice koji su stariji od 18 godina. Prije nego što se prijavite za testiranje, provjerite koji su vam rezultat i verzija IELTS-testa potrebni (akademski ili opšti) da biste dobili australijsku vizu. 

Više informacija o procedurama podnošenja zahtjeva za izdavanje imigracionih i studentskih viza možete dobiti na vebsajtu australijskog Ministarstva za imigraciju i pograničnu zaštitu.

Eksterni linkovi

Podijelite sadržaj