Otkazivanje IELTS testa

Za sva otkazivanja koja se dese do pet nedjelja prije ispita koji se polaže uživo i do tri nedjelje prije datuma ispita na računaru, dobićete punu refundaciju (povrat čitave uplate).

Ako nam u roku od pet radnih dana nakon ispita dostavite originalnu medicinsku potvrdu za bolest koja je bila aktuelna na dan ispita, uz Zahtjev za refundiranje ili Formular za promjenu datuma testiranja, novac se vraća, uz oduzimanje administrativne naknade (25 procenata od originalne uplate). Medicinska potvrda mora da ima dijagnozu napisanu na engleskom ili latinskom jeziku.

Zahtjev za promenu datuma testiranja

Upiti za izmjenu datuma testiranja su prihvatljivi ako se dese do pet nedjelja prije zakazanog datuma ispita za ispite uživo i do tri nedjelje unaprijed za IELTS testove na računaru. U slučaju bolesti, pomjeranje ispita je moguće do pet sedmca nakon testa ako se dostavi originalni medicinski nalaz u roku od pet radnih dana nakon datuma testiranja za testove uživo i u roku od tri dana za onlajn ispite. Morate priložiti Zahtjev za refundiranje ili Formular za promjenu datuma testiranja. U takvim slučajevima naplatiće se naknada za transfer od 25 EUR. U suprotnom, zahtjevi će se tretirati kao otkazivanja i neće biti vraćen novac.

Uplata se moze izvršiti direktno putem bankovnog transfera (prema fakturi koju ćemo vam poslati). Pratite uputstva na ovom linku kako biste poslali upit za fakturu. Fakturu ćemo vam poslati putem email-a koji upišete u roku od 48 sati nakon slanja upita.