Test možete da polažete u jednom od naših službenih centara za testiranje. Sve što vam je potrebno je važeći identifikacioni dokument i bankovna kartica ako želite da platite online.

Testovi koje nudimo Naknada Dostupni datumi testiranja
IELTS Academic i
General Training 
– u centru
(na papiru)
EUR 220 Zakažite odgovarajući datum testiranja

British Council ne može da prihvati uplate od strane banaka (ili drugih finansijskih institucija) kojima su Ujedinjeno Kraljevstvo ili neko drugo relevantno tijelo uveli sankcije. U slučaju da British Council uvidi da je uplata potekla od banke i/ili druge finansijske institucije kojoj su uvedene sankcije, blokiraćemo sva sredstva koja se odnose na tu uplatu i nećemo moći da pružimo uslugu za koju je izvršena uplata. U skladu sa tim, molimo da ne vršite uplate sa računa koji pripada bankama i/ili drugim finansijskim institucijama kojima su uvedene sankcije.

Šta naknada uključuje? Naša IELTS naknada za test dodatno uključuje ekskluzivne materijale za pripremu, besplatne testove za vježbu i još mnogo toga.

Šta vam je potrebno kako biste zakazali test

  1. Važeći identifikacioni dokument. Tokom registracije, moraćete da priložite skeniranu ličnu kartu. Mora biti važeća tokom zakazivanja termina i na dan testa. Ako imate manje od 18 godina, vaši roditelji će takođe morati da popune Formular za saglasnost roditelja za djecu mlađu od 18 godina. IELTS nije preporučljiv za uzrast ispod 16 godina. 
  2. Bankovna kartica. Možete da platite uz pomoć našeg online sistema za zakazivanje termina ili u novcu u in ICICI banci ili pomoću Demand Draft. Saznajte više o načinu plaćanja.

Nakon što ste zakazali test

Dobićete emailove koji potvrđuju:

  • Vrijeme početka testa i adresu održavanja
  • Datum za dio testa Razgovor
  • Vaš pristup IELTS Ready Premium.

Više informacija o testu

Preuzmite i pročitajte naš dokument Informacije za kandidate kako biste naučili sve što vam je potrebno da znate o formatu ispita, različitim dijelovima i rezultatima.

IELTS uslovi i odredbe

Važno je da pročitate IELTS uslove i odredbe kada se registrujete za test preko British Councila.