Test možete da polažete u jednom od naših službenih centara za testiranje. Sve što vam je potrebno je važeći identifikacioni dokument i bankovna kartica ako želite da platite online.

Testovi koje nudimo Naknada Dostupni datumi testiranja
IELTS Academic i
General Training 
– u centru
(na papiru)
EUR 210 Zakažite odgovarajući datum testiranja

Šta naknada uključuje? Naša IELTS naknada za test dodatno uključuje ekskluzivne materijale za pripremu, besplatne testove za vježbu i još mnogo toga.

Šta vam je potrebno kako biste zakazali test

  1. Važeći identifikacioni dokument. Tokom registracije, moraćete da priložite skeniranu ličnu kartu. Mora biti važeća tokom zakazivanja termina i na dan testa. Ako imate manje od 18 godina, vaši roditelji će takođe morati da popune Formular za saglasnost roditelja za djecu mlađu od 18 godina. IELTS nije preporučljiv za uzrast ispod 16 godina. 
  2. Bankovna kartica. Možete da platite uz pomoć našeg online sistema za zakazivanje termina ili u novcu u in ICICI banci ili pomoću Demand Draft. Saznajte više o načinu plaćanja.

Nakon što ste zakazali test

Dobićete emailove koji potvrđuju:

  • Vrijeme početka testa i adresu održavanja
  • Datum za dio testa Razgovor
  • Pristup besplatnim online pripremnim kursevima: Road to IELTS Last Minute Version i IELTS WordReady.

Više informacija o testu

Preuzmite i pročitajte naš dokument Informacije za kandidate kako biste naučili sve što vam je potrebno da znate o formatu ispita, različitim dijelovima i rezultatima.

IELTS uslovi i odredbe

Važno je da pročitate IELTS uslove i odredbe kada se registrujete za test preko British Councila.