Važno obavještenje: U skladu sa propisanim mjerama u cilju suzbijanja širenja virusa Covid-19 IELTS ispiti u Crnoj Gori će biti otkazani do daljnjeg. Naknadno ćemo objaviti nove datume polaganja kada se za to steknu uslovi.

British Council u Crnoj Gori nudi IELTS test Akademic i General training kao i test za britanske vize i imigraciju (UKVI).

Možete rezervirati svoj IELTS test kod nas online. Kada izvršite rezervaciju kod nas, možete biti sigurni da ćete polagati test u zvaničnom IELTS test centru.

Nudimo testove

Vrsta testa Cijena Link za prijavu
IELTS Academic i General Training
(u papirnoj formi)
210 EUR Prijavite se

Da biste rezervisali ispit, morate:

  1. Pobrinite se da imate važeći identifikacioni dokument pasoš ili ličnu kartu pri ruci, jer će biti potrebno da preko interneta pošaljete jasnu kopiju identifikacionog dokumenta prilikom prijavljivanja za test. Imajte na umu da kandidati mlađi od 18 godina moraju da dostave pisanu saglasnost roditelja ili staratelja da bi mogli da se prijave za mesto testiranja.
  2. Preuzmite i pročitajte Informacije za kandidate koje sadrže važne informacije o formatu testa, tipovima pitanja i rezultatima testa. Imajte na umu da se IELTS ne preporučuje za kandidate mlađe od 16 godina.
  3. Plaćanje testa. 

i) Online sistem registracije (VISA i MasterCard su dostupne).

ii) Putem bankovne doznake (prema fakturi koja će vam biti dostavljena).

Potvrda datuma IELTS testa

Po završenom prijavljivanju za test, dobićete i automatsku elektronsku poruku sa pristupnim šiframa za besplatan online kurs: Put do IELTS-a

Dobićete takođe i IELTS Referentni broj za pristup Portalu posvećenom kandidatima za testiranje.  Proverite da li ste naveli tačnu adresu e-pošte prilikom prijavljivanja za test.

IELTS Uslovi i odredbe

Saznajte šta da radite ukoliko morate da otkažete testiranje ili želite da promenite datum testiranja.