Engleski jezik, komunikacijske vještine i rješenja za procjenu za preduzeća, vlade i obrazovne institucije.

Osnaživanje organizacija da unaprijede komunikacijske vještine za uspjeh

Imamo neuporedivo iskustvo preko 80 godina partnerstva sa korporativnim, vladinim i obrazovnim organizacijama u preko 80 zemalja kako bismo unaprijedili engleski jezik i komunikacijske vještine.

Koristimo našu stručnost i iskustvo da kreiramo skalabilna, privlačna, uticajna rješenja za učenje na mreži za studente i profesionalce u svim ulogama, industrijama i fazama karijere. Naši kursevi su dostupni po različitim cijenama koje odgovaraju različitim budžetima.

Osiguravamo uspjeh i olakšavamo dizajn i implementacije kurseva obuke tako što podržavamo L&D, HR i poslovne menadžere kroz naš proces u četiri koraka.

1. korak – konsultacija: Identifikujemo nedostatke u vještinama i ciljeve učenja za vašu organizaciju.

2. korak – dizajn: Nudimo skalabilna, prilagođena rješenja na mreži sa personalizovanim sadržajem i integrisanom procjenom.

3. korak – isporuka: Naši iskusni treneri angažuju vaše timove na mreži i razvijaju relevantne, prenosive vještine kako bi osigurali napredak vaših zaposlenih.

4. korak – evaluacija: Pratimo i izvještavamo o napretku, izvještavamo o ROI i pomažemo vam da prenesete uspjeh zainteresovanim stranama.

Rezervišite besplatnu konsultaciju

Kreirajte prilagođeni program

 

Naša rješenja za obuku iz engleskog i profesionalnih komunikacijskih vještina

Pridružite se preko 80 miliona učenika širom svijeta da biste vidjeli praktične rezultate i promjene ponašanja na radnom mjestu. Naši programi na mreži obuhvataju:

  • ciljani, relevantni razvoj vještina na radnom mjestu
  • alate za praćenje uticaja obuke i ROI.

Paket za obuku na mreži

Rješenje na jednom mjestu za razvoj engleskog i profesionalnih komunikacijskih vještina. Kontrolne table i ciljane povratne informacije pomažu vam da prijavite uticaj obuke i povraćaj ulaganja. Kursevi su osmišljeni da zadovolje vaše sljedeće potrebe:

  • Samostalno učenje: Zgodno, skalabilno, pristupačno vođeno učenje za jačanje društvenih ili vještina engleskog na radnom mjestu kada i gdje odgovara učenicima
  • Engleski na radnom mjestu: Skalabilno, isplativo kombinovano učenje, kombinujući fleksibilno samostalno učenje sa interaktivnošću i povratnim informacijama na sesijama koje vodi trener
  • Društveni engleski: Privlačni, interaktivni programi na radnom mjestu koje predvode treneri i društveni programi engleskog jezika, sa vrhunskim aktivnostima učenja i procjenama na mreži
  • Profesionalne komunikacijske vještine: Ciljani, uticajni, govorni i pismeni razvoj komunikacijskih vještina na radnom mjestu
  • IELTS trener: Fokusirana priprema za IELTS ispit kao pomoć vašim kandidatima da prođu obuku kako bi pomogli vašem timu i studentima da dobiju potreban rezultat sa nama, saradnicima u stvaranju IELTS testa.
  • Procjena znanja: Globalno priznati ispiti, procjene i akreditivi koji postavljaju standarde za mjerenje performansi, praćenje napretka i isticanje dostignuća. Oni će vam omogućiti da angažujete talente, mjerite vještine i napredak, i podržaće studente da dobiju prijem u institucije širom svijeta.

Eksterni linkovi

Podijelite sadržaj