Spremili smo veliki broj aplikacija za učenje engleskog jezika na mobilnom telefonu. Možete da učite engleski kroz igre, audio i video klipove, kvizove. Ove aplikacije vam pomažu da unaprijedite svoje znanje iz gramatike, proširite fond riječi i pripremite ispit.

LearnEnglish Gramatika

Usavršite svoju gramatiku sa našom interaktivnom radnom sveskom. Vježbe su dostupne od početnog do naprednog nivoa. Postoje dvije verzije ove aplikacije, engleska i američka.

Engleska verzija - preuzmite sa Apple App Store

Engleska verzija - preuzmite sa Google Play

Engleska verzija - preuzmite sa Windows Phone Store

Američka verzija - preuzmite sa Apple App Store

Američka verzija - preuzmite sa Google Play

IELTS Wordpower

Spremite se za IELTS ispit. Vježbajte uz preko 100 pitanja u 11 kategorija, od nauke i tehnologije do biznisa.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Zvuči ispravno

Interaktivna tabela izgovora zvukova uključuje samoglasnike, suglasnike i dvoglase, a sadrži i audio reprodukciju fonema i primjera riječi.

Preuzmite sa Apple App Store (iPad only)

LearnEnglish Audio & Video

Gledajte i slušajte engleski u svakodnevnim, običnim konverzacijama kako biste unaprijedili svoje vještine razumijevanja govornog engleskog. Svaki audio i video klip uključuje i transkripte i vježbe za razumijevanje.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Preuzmite sa Windows Phone Store

LearnEnglish Elementary Podcasts

Gledajte naše najpopularnije audio i video klipove da bi ste poboljšali svoje vještine razumijevanja govornog engleskog. Svaki audio i video klip uključuje audio skripte i vježbe za razumijevanje.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Johnny Grammar Izazov

Budite brzi i odgovorite na što veći broj gramatičkih i pitanja iz vokabulara u 60 sekundi! Kroz kviz vas od početnog do naprednog nivoa pitanja vodi Johnny Grammar.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Learn English Kids: Video snimci

Gledajte omiljene dječije priče poput Crvenkape ili Dečaka sa čarobnom frulom u ovoj aplikaciji sa animiranim pričama. Priče uključuju zvučnu naraciju i tekstualnu transkripciju, kao i vodič za roditelje koji sadrži stručne savjete o tome kako da pomognete djeci u učenju engleskog. 

Preuzmite sa Google Play

Želite li da saznate više? 

Ako želite da saznate više o našim aplikacijama, molimo da posjetite naš vebsajt za učenje engleskog jezika LearnEnglish ili kontaktirate Gorana Garčevića.

Eksterni linkovi