Spremili smo veliki broj aplikacija za učenje engleskog jezika na mobilnom telefonu. Možete da učite engleski kroz igre, audio i video klipove, kvizove. Ove aplikacije vam pomažu da unaprijedite svoje znanje iz gramatike, proširite fond riječi i pripremite ispit.

LearnEnglish Gramatika

Usavršite svoju gramatiku sa našom interaktivnom radnom sveskom. Vježbe su dostupne od početnog do naprednog nivoa. Postoje dvije verzije ove aplikacije, engleska i američka.

Engleska verzija - preuzmite sa Apple App Store

Engleska verzija - preuzmite sa Google Play

Engleska verzija - preuzmite sa Windows Phone Store

Zvuči ispravno

Interaktivna tabela izgovora zvukova uključuje samoglasnike, suglasnike i dvoglase, a sadrži i audio reprodukciju fonema i primjera riječi.

Preuzmite sa Apple App Store (iPad only)

LearnEnglish Elementary Podcasts

Gledajte naše najpopularnije audio i video klipove da bi ste poboljšali svoje vještine razumijevanja govornog engleskog. Svaki audio i video klip uključuje audio skripte i vježbe za razumijevanje.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Johnny Grammar Izazov

Budite brzi i odgovorite na što veći broj gramatičkih i pitanja iz vokabulara u 60 sekundi! Kroz kviz vas od početnog do naprednog nivoa pitanja vodi Johnny Grammar.

Preuzmite sa Apple App Store

Preuzmite sa Google Play

Želite li da saznate više? 

Ako želite da saznate više o našim aplikacijama, molimo da posjetite naš vebsajt za učenje engleskog jezika LearnEnglish ili kontaktirate Gorana Garčevića.

Eksterni linkovi

Podijelite sadržaj