Professional exams
Professional exams

Ukoliko ste profesionalni i tražite načine da poboljšate izglede u karijeri, možemo vam pomoći u organizaciji međunarodnih priznatih ispita koji će vam pružiti potrebno profesionalno usavršavanje.

Da biste dobili bilo koju od navedenih kvalifikacija potrebno je da se inicijalno registrujete kod profesionalne organizacije koju ste izabrali prateći specifične procedure objašnjene na internet stranici same institucije. Institucije najšešće zakazuju ove ispite, a British Council se vodi kao njihov ovlašćeni otvoreni centar.

ACCA

The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) je najveće međunarodno računovodstveno ispitno tijelo koje se najbrže razvija, sa 296 000 studenata i 115 000 članova u 170 zemalja. ACCA želi da ponudi kvalifikacije primarnog izbora predanim, sposobnim i ambicioznim ljudima širom svijeta koji traže ispunjavajuću karijeru u računovodstvu, finansijama i menadžmentu. ACCA radi na tome da postigne i promoviše najviše profesionalne, etičke i upravne standarde i da unaprijedi javni interes za ovu važnu oblast. Ovaj program pokriva sve što vam je potrebno da biste postali vrhunski stručnjak iz ovih oblasti

CIMA

The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), is the only international accountancy body with a sole focus on business. It is a world leading professional institute that offers an internationally recognised qualification in management accountancy, focusing on accounting in business, in both the private and public sectors. CIMA is the voice of over 155,000 members and students in 158 countries and is responsible for the education and training of management accountants who work in industry, commerce and not-for-profit and has more members in the public sector than any other UK based body.

CIPS

The Chartered Institute of Purchasing & Supply (CIPS) je vodeće tijelo u oblasti upravljanja lancem nabavke i snabdijevanja. CIPS je osmišljen tako da efikasno odgovori na potrebe svih uključenih u upravljanje lancem nabavke i snabdijevanja. CIPS članstvo može značajno da doprinese kako u javnom, tako i u privatnom poslovnom sektoru, obezbjeđujući pri tome osjetan povraćaj investicija.

CIM

CIM (Chartered Institute of Marketing) je vodeća profesionalna institucija u branši marketinga sa preko 50.000 članova širom svijeta.

CEM

The College of Estate Management je vodeće međunarodno tijelo koje nudi opciju učenja i treninga na daljinu ljudima koji su zaposleni u građevinskoj industriji. Studenti iz preko 80 zemalja su trenutno prijavljeni za neki od ponuđenih kurseva.

APMG

APMG široki portfolio sertifikata uključuje međunarodno priznate diplome IT industrije i opšteg menadžmenta zasnovane na internacionalnim standardima i praksama. Najpopularnija diploma u Crnoj Gori je PRINCE2 ispit u oblasti projektnog menadžmenta.

Želite više informacija?

Lista navedenih kvalifikacija i institucija nije isrcpna. U našem centru možemo organizovati ispite u ime bilo koje profesionalne institucije na njihov ili zahtev kandidata institucija

Za više informacija slobodno nam pošaljite e-mail, pozovite našu informativnu telefonsku liniju 020/618 410 ili nas pronađite na Facebook-u.

Podijelite sadržaj