Kada možete polagati IELTS u Crnoj Gori?

Nudimo niz prikladnih datuma za testiranje u Podgorici, službenoj lokaciji IELTS ispitnog centra u Crnoj Gori. Šta god da izaberete, moraćete da dođete u ispitni centar kako biste položili test.

Ispitni centri koji nude IELTS na papiru

Podgorica

Želite da radite, studirate, ili živite u Ujedinjenom Kraljevstvu?

Ako vam je potrebna viza za rad ili studiranje u Ujedinjenom Kraljevstvu, onda vam je u nekim slučajevima potrebno da polažete IELTS za UK Vize i imigraciju ili IELTS Life Skills.

Pronađite IELTS datume testiranja

Testovi koje nudimo Naknada Dostupni datumi testiranja
IELTS Academic i
General Training
– u centru
(na papiru)
EUR 210 Zakažite odgovarajući datum testiranja

Šta naknada uključuje? Naša IELTS naknada za test uključuje ekskluzivne materijale za pripremu, besplatne testove za vježbu i još mnogo toga.

Raspored testa / vremenski raspored

Vaši djelovi testa Slušanje, Čitanje i Pisanje biće završeni istog dana, bez pauze između. Tokom pandemije izvodimo testove ujutro i popodne. Sve sesije omogućavaju socijalnu distancu. Jutarnje sesije su obično između 9.00 i 12.00. Popodnevne sesije su obično između 13:00 i 16:00.

Dio testa Razgovor održaće se drugog dana u odnosu na ostale dijelova testa, u periodu od sedam dana razlike, prije ili poslije glavnog dana testa. Dobićete email s potvrdom datuma dijela testa Razgovor 48 sati unaprijed.

Izaberite vrijeme vašeg dijela testa Razgovor

Možete da izaberete vrijeme polaganja za dio testa Razgovor. Ako zbog pandemije treba da promijenimo vaše vrijeme, obavijestićemo vas emailom ili telefonom.

Podijelite sadržaj