Kada možete polagati IELTS u Crnoj Gori?

Nudimo niz prikladnih datuma za testiranje u Podgorici, službenoj lokaciji IELTS ispitnog centra u Crnoj Gori. Šta god da izaberete, moraćete da dođete u ispitni centar kako biste položili test.

Ispitni centri koji nude IELTS na papiru

Podgorica

Pronađite IELTS datume testiranja

Koristite padajući meni kako biste izabrali željeno mjesto polaganja i provjerili dostupne datume.

 

British Council ne može da prihvati uplate od strane banaka (ili drugih finansijskih institucija) kojima su Ujedinjeno Kraljevstvo ili neko drugo relevantno tijelo uveli sankcije. U slučaju da British Council uvidi da je uplata potekla od banke i/ili druge finansijske institucije kojoj su uvedene sankcije, blokiraćemo sva sredstva koja se odnose na tu uplatu i nećemo moći da pružimo uslugu za koju je izvršena uplata. U skladu sa tim, molimo da ne vršite uplate sa računa koji pripada bankama i/ili drugim finansijskim institucijama kojima su uvedene sankcije.

U cijenu testa uključeni su ekskluzivni materijali za pripremu, probni testovi i još mnogo toga.

Raspored testa / vremenski raspored

Vaši djelovi testa Slušanje, Čitanje i Pisanje biće završeni istog dana, bez pauze između. Tokom pandemije izvodimo testove ujutro i popodne. Sve sesije omogućavaju socijalnu distancu. Jutarnje sesije su obično između 9.00 i 12.00. Popodnevne sesije su obično između 13:00 i 16:00.

Dio testa Razgovor održaće se drugog dana u odnosu na ostale dijelova testa, u periodu od sedam dana razlike, prije ili poslije glavnog dana testa. Dobićete email s potvrdom datuma dijela testa Razgovor 48 sati unaprijed.

Izaberite vrijeme vašeg dijela testa Razgovor

Možete da izaberete vrijeme polaganja za dio testa Razgovor. Ako zbog pandemije treba da promijenimo vaše vrijeme, obavijestićemo vas emailom ili telefonom.

Podijelite sadržaj