Why choose IELTS

IELTS – Međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika – je najpopularniji test znanja engleskog jezika u svetu. Razvijaju ga vodeći svetski stručnjaci u oblasti procene jezičkih sposobnosti i ocenjuje sve vaše veštine u upotrebi engleskog jezika — čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Test pokazuje kako ćete koristiti engleski jezik za studije, rad i život u engleskom govornom okruženju. Test možete polagati u bilo kojem od naših zvaničnih ispitnih centara širom sveta. 

Studirajte, radite i živite u inostranstvu

IELTS priznaje više od 11.000 organizacija, u preko 140 zemalja. U te organizacije spadaju vlade, akademske institucije i poslodavci čiji broj samo u Sjedinjenim Američkim Državama iznosi 3,000.

Idite tamo gde želite

U većini zemalja u kojima je engleski glavni jezik, biće vam potreban dokaz o znanju engleskog jezika da biste mogli da konkurišete za poslove i univerzitetske kurseve.

Potvrdite svoje znanje kod kuće

Potvrda vašeg znanja engleskog jezika putem IELTS testa može vam pomoći da nađete bolji posao ili budete unapređeni na trenutnom poslu u vašoj zemlji.

Želite da emigrirate?

Rezultati IELTS testa pomoći će vam da ispunite uslove za imigraciju. Imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika priznaju IELTS.

Izaberite vaše IELTS putovanje

Počevši od prijavljivanja za polaganje testa pa do trenutka dobijanja rezultata, sami birajte put do IELTS-a koji vam najviše odgovara.