Internetski kurs engleskog jezika: Pridružite se globalnoj internetskoj učionici British Council-a.

Pomažemo vam da steknete samopouzdanje i poboljšate svoje govorenje, slušanje, čitanje i pisanje. Pretplatite se već sada. Bilo da tražite privatne časove ili časove u maloj grupi, sa nastavnicima British Council-a ćete ostvariti svoje ciljeve u pogledu engleskog jezika. Časovi su dostupni 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici.

Naši internetski časovi imaju iste visoke standarde po kojima je British Council poznat, omogućavajući vam da poboljšate svoje znanje engleskog jezika iz udobnosti svog doma.

Prilagodite svoj raspored i izaberite časove na osnovu svojih ciljeva i interesovanja.

  • Možete učiti u malim grupama ili na individualnim časovima da biste dobili dodatnu pomoć i da bi vam se posvetila dodatna pažnja.
  • Neograničen pristup vrhunskim materijalima i aktivnostima za učenje.
  • Primite sertifikat British Council-a o postignutom uspjehu.
  • Pristup webinarima o gramatici koje vode nastavnici (uživo 25).

Šta ćete naučiti na svom internetskom kursu

English Online vam omogućava da postavite ciljeve učenja i birate između različitih tema lekcija, od engleskog jezika za poslovnu komunikaciju do svakodnevnog engleskog jezika, da biste poboljšali gramatiku, govorenje, izgovor i još mnogo toga.

  • Poslovni engleski jezik: Poboljšajte svoju karijeru učeći o tome kako komunicirati na engleskom jeziku na radnom mjestu.
  • Časovi opšteg engleskog jezika: Steknite čvrstu osnovu u vještinama govorenja, slušanja, čitanja i pisanja.
  • Društveni engleski jezik: Naučite kako komunicirati s drugima u društvenim situacijama ili dok putujete i kako komunicirati s ljudima u raznim situacijama na svakodnevnom jeziku.

Prijavite se sada da dobijete dva besplatna probna grupna časa ili jedan privatni čas!

Napravite fleksibilan raspored učenja koji odgovara vašem budžetu i načinu života. Izaberite plan pretplate i počnite već danas.

Srebrni (Silver) Zlatni (Gold) Platinasti (Platinum)
5 predavanja mjesečno 10 predavanja mjesečno 15 predavanja mjesečno
55 minuta onlajn predavanja 55 minuta onlajn predavanja 55 minuta onlajn predavanja
100% onlajn učenje na desktop računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na desktop računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na desktop računaru ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom

Bilo da ste početnik ili napredni polaznik, naši kursevi engleskog jezika su dizajnirani za sve nivoe znanja. Ako niste sigurni koji je vaš trenutni nivo znanja, ne brinite – možete besplatno testirati nivoa znanja uz pomoć kursa English Online.

Eksterni linkovi

Podijelite sadržaj