Uživo onlajn nastava | Personalizovani nastavni plan | Stručni nastavnici | Pretplatite se danas

Prilagodite svoje učenje, odaberite svoj raspored predavanja i radite sa nastavnicima/nastavnicama i studentima/studentkinjama British Council-a iz cijelog svijeta. English Online je stručno napravljen da poboljša Vaše znanje engleskog jezika.

  • Prilagodite svoje učenje i postavite ciljeve učenja.
  • Izaberite sopstveni raspored predavanja i pratite svoj napredak koristeći našu platformu za učenje svjetske klase.
  • Povežite se i priključite globalnoj zajednici stručnih nastavnika/nastavnica British Council-a i studenata/studentkinja uživo u pedesetpetominutnoj onlajn interaktivnoj nastavi. 
  • Testirajte svoje učenje i dobijte sertifikat British Council-a koji je priznat od strane poslodavaca širom svijeta.

Započnite sa sedmodnevnim besplatnim probnim periodom

Napravite raspored učenja koji je fleksibilan i prilagođen vašem budžetu i načinu života. Izaberite plan pretplate i započnite već danas.

Srebrni (Silver) Zlatni (Gold) Platinasti (Platinum)
5 predavanja mjesečno 10 predavanja mjesečno 15 predavanja mjesečno
55 minuta onlajn predavanja 55 minuta onlajn predavanja 55 minuta onlajn predavanja
100% onlajn učenje na desktop računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na desktop računaru ili tabletu 100% onlajn učenje na desktop računaru ili tabletu
Pretplatite se danas Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom Pretplatite se danas sa besplatnim probnim periodom

Šta ćete učiti na Vašem onlajn kursu

Pomoću English Online možete postaviti svoje ciljeve učenja i birati između različitih predavanja od poslovnog engleskog jezika do svakodnevnog engleskog jezika, kako biste poboljšali svoju gramatiku, govor, izgovor i još mnogo toga.

Učite koristeći našu interaktivnu platformu i povežite se u globalnoj učionici od 10 učenika/učenica u terminima koji Vama odgovaraju. Pratite svoj napredak kroz testove i procjene i dobijte povratne informacije uživo od svojih nastavnika/nastavnica.

Naši kursevi su najprikladniji za studente/studentkinje sa srednjim ili višim nivoom znanja engleskog jezika. Ako nijeste sigurni u svoj trenutni nivo, ne brinite - možete besplatno da testirate nivo znanja na English Online. 

Podijelite sadržaj