‘Teaching for Success', integrisani pristup za poboljšanje kvaliteta nastave i učenja u obrazovnim sistemima

Vlade, obrazovne institucije i međunarodne agencije olakšavaju kontinuirano stručno usavršavanje nastavnika. Mi smo razvili ‘Teaching for Success’ koji će vam pomoći da poboljšate kvalitet nastave i učenja u obrazovnom sistemu.

Pročitajte kako biste saznali više o ‘Teaching for Success’ i kako vam možemo pomoći

NOVI OKVIR ZA KONTINUIRANI PROFESIONALNI RAZVOJ NASTAVNIKA

EfektivnI kontinuirani profesionalni razvoj je u srcu "Teaching for Success". Naš pristup ima fleksibilnost da zadovolji specifične zahtjeve vlada i potrebe nastavnika u  učionicama.

Svi nastavnici u svijetu bi trebalo da imaju visoko kvalitetne kontinuirano profesionalne razvojne mogućnosti kako bi poboljšali svoju praksu i uspjeh učenika.

PREUZMITE BESPLATNE RESURSE ZA NASTAVNIKE I TRENERE

Teaching for Success' obuhvata čitav spektar mogućnosti učenja za nastavnike i njihove trenere, od formalne obuke nastavnika i kvalifikacije, umrežavanja i praksu u zajednici, do neformalnih  aktivnosti u okviru kontinuiranog profesionalnog razvoja. Oni mogu i da se kombinuju sa vašim specifičnim potrebama. Saznajte više i preuzmite besplatne resurse.

RAZVOJ NASTAVNIKA NA SVIM PREDMETIMA

‘Teaching for Success’je relevantan za nastavnike svih predmeta nastavnog plana i programa i uključuje tehnologiju koja odgovara nastavnicima i kontekstu. Poseban fokus je stavljen na nastavu engleskog jezika. Okvir uključuje visoko kvalitetnu obuku nastavnika i razvojnih resursa posebno za nastavnike engleskog jezika.

KORISTI ZA OBRAZOVNE SISTEME, NASTAVNIKE I UČENIKE

Teaching for Success' će učiniti vaš obrazovni sistem boljim, modernijim i efikasnijim. Naš trening i razvoj pomaže nastavnicima da budu bolji u učionici, a njihovi učenici postignu bolje rezultate. 'Teaching for Success' podržava nastavnike da preuzmu odgovornost za svoje stručno usavršavanje.

ISKUSTVO I EKSPERTIZA

Naš pristup se oslanja na međunarodnu ekspertizu British Council-a i dugogodišnje iskustvo u pomaganju vladama kako bi poboljšale kvalitet nastave i učenja u obrazovnim sistemima.

Eksterni linkovi

Podijelite sadržaj