Kandidati imaju mogućnost da se za polaganje ispita prijave samostalno putem online prijave, ili preko škola jezika u kojima su pohađali nastavu.
Molimo Vas da prije nego što se prijavite pročitate Pravila o polaganju ispita

Individualni kandidati

Kandidati se za željeni ispiti mogu prijaviti popunjavanjem online prijavnog formulara . Nakon toga je potrebno izvršiti uplatu kako bi prijava bila prihvaćena i evidentirana.

Uplata se može izvršiti na sledeća dva načina:

1. Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica

2. Direktno putem bankovnog transfera (prema fakturi koju ćemo vam poslati). Pratite uputstva na ovom linku kako biste poslali upit za fakturu. Fakturu ćemo vam poslati putem email-a koji upišete u roku od 48 sati nakon slanja upita. 

INFORMACIJA ZA SVE KANDIDATE:

Online prijava i uplata putem debitnih/ kreditnih kartica

Popunite online prijavni formular  kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure potrebno je da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete ONLINE PAYMENT. Uplatu možete izvršiti putem bankovnih kartica (VISA, VISA Electron ili MasterCard debit/credit cards).

•Offline prijava putem bankovne doznake

Popunite online prijavni formular  kako biste se prijavili za željeni ispit. Na kraju prijavne procedure birajte kako želite da izvršite uplatu. Molimo Vas da izaberete OFFLINE PAYMENT. Pošaljite nam molbu da Vam izdamo fakturu. Molimo Vas da u mejlu navedete ime kandidata i referentni broj koji se generiše prijavom u sistemu. Poslaćemo Vam detaljne instrukcije kako da izvršite uplatu.

Nakon što Vaša uplata bude evidentirana na našem računu, poslaćemo Vam potvrdu putem mejla pod nazivom ‘Summary and Payment’. Molimo Vas da imate u vidu da će Vaša prijava biti poništena ukoliko ne primimo uplatu u roku od tri radna dana.

*Napomena: Imajte u vidu da banke naplaćuju proviziju za plaćanje putem bankovne doznake.

Škole jezika i ostale obrazovne insistucije

Prije nego što prijavite kandidate, molimo Vas da nas kontaktirate  kako biste dobili korisničko ime i šifru za pristup portalu.Tako ćete biti u mogućnosti da kandidate registrujete online putem portala za pripremne centre . Ovi tutorijali Vam mogu pokazati na koji način da registrujete kandidate  i kako da vršite pretragu među prijavama .

Uplatu možete izvršiti na sledeći način:

1.Bankovnom doznakom u bilo kojoj banci preko fakture

Prijavite kandidate putem portala za pripremne centre . Pošaljite nam molbu da Vam se pošalje faktura putem mejla. Poslaćemo Vam detaljne instrukcije kako da izvršite uplatu.

VAŽNA OBAVJEŠTENJA

•Molimo Vas da imate u vidu da više nećemo primati prijave u papirnoj formi. Svi kandidati moraju biti prijavljeni preko portala za pripremne centre.

•U slučaju da kandidati sami vrše uplatu, molimo Vas da im izdate potvdu o završenom pripremnom kursu u Vašem pripremnom centru kako bi ostvarili pravo na popust. Uplatu mogu izvršiti tek nakon što ih Vi prijavite preko portala.

•Plaćanje u gotovini nije moguće.

Podijelite sadržaj