Cambridge University Press logo, image

Cambridge University Press sarađuje sa British Council-om na Advantage programu kako bi se pružila podrška polaznicima i predavačima, pružajući informacije i olakšavajući pristup zvaničnim materijalima za pripremu ispita i još mnogo toga.

Članovi programa Advantage dobijaju ekskluzivne pogodnosti od Cambridge University Press-a, uključujući onlajn kurseve koje su razvili njihovi eksperti za usavršavanje predavača. Ovi eksperti definišu kriterijume za procjenu znanja i edukovanja za različite nivoe Cambridge English i IELTS ispita*.

ELT (English Language Teaching – podučavanje engleskog jezika) knjiga po vašem izboru

Pozivamo članove Advantage Standard, Premium i Premium Plus nivoa iz zemalja učesnica da naruče dodatnu knjigu po svom izboru iz ponude trenutnog kataloga za podučavanje engleskog jezika Cambridge University Press-a.

Ponuda je ograničena na jednu besplatnu ELT knjigu po vašem izboru po članu (školi/ustanovi). Možete izabrati sa sledeće liste.

Pogledajte naslove ELT knjiga u izdanju Cambridge University Press-a za 2022/23.

Članovi Advantage programa će moći da naruče knjigu po svom izboru putem elektronskog obrasca od 1. decembra 2022. do 28. februara 2023. godine. Primjenjuju se Uslovi za Advantage program.

Dvadesetočasovni onlajn kursevi za podučavanje predavača povodom „Testiranja i procjene nivoa”

Pozivamo članove Advantage programa iz zemalja učesnica da pristupe besplatnim dvadesetočasovnim onlajn kursevima za podučavanje predavača koji se fokusiraju na metodologiju testiranja i procjene nivoa koju obezbeđuje Cambridge University Press.

Predavači u školama/ustanovama koje su učlanjene u Advantage Premium Plus program mogu zatražiti i do šest besplatnih kurseva godišnje, tri sa Advantage Premium članstvom i jedan sa članstvom u Advantage Standard programu.

Predavači će moći da se prijave pojedinačno na kurs po svom izboru putem elektronskog obrasca od 1. decembra 2022. do 28. februara 2023. Primjenjuju se Uslovi za Advantage program.

Predavači mogu birati u okviru:

*Primjenjuju se Uslovi za Advantage program. Napomena: Dostupnost nekih pogodnosti za članove Advantage programa može da varira u zavisnosti od zemlje ili regiona, a specifične pogodnosti i njihova dostupnost se mogu ažurirati s vrijemena na vrijeme. Najnovije informacije o tome koje pogodnosti su dostupne na vašoj lokaciji, možete da pogledate u uslovima Advantage programa ili tako što ćete kontaktirati svog predstavnika u najbližem British Council-u.

O Cambridge University Press-u

Zvanični sponzor šeme članova Advantage programa

Cambridge University Press je jedan od vodećih svjetskih izdavača za podučavanje engleskog jezika. Njegove ELT materijale koriste ljudi u skoro svakoj zemlji za učenje i podučavanje engleskog jezika.

Jedini zvanični materijali za pripremu ispita

Cambridge University Press i Cambridge Assessment English su stručnom saradnjom razvili zvanične materijale za pripremu Cambridge kvalifikacionih ispita i testova.

Ovom saradnjom, razvili su širok spektar zvaničnih kurseva, pomoćnih materijala i praktičnih testova kako bi polaznicima i predavačima pružili sve što im je potrebno da se uspešno pripreme za Cambridge English kvalifikacione ispite i IELTS ispite.

Cambridge University Press je jedini izdavač koji sastavlja zvanične materijale za pripremu Cambridge ispita.

Besplatni onlajn resursi

  • Posetite Svijet zabave za zabavne ideje, nastavne savjete i resurse za predavače koji se pripremaju za ispite koje polažu mlađi polaznici
  • Sajt vežbom do savršenstva nudi praktične savjete i planove časova koje možete iskoristiti u učionici za predavače koji rade pripremu za ispite. Takođe možete da pošaljete i vaše ideje koje ćete podijeliti sa predavačima širom svijeta.
  • Posjetite stranicu podrška IELTS predavačima za informacije o onlajn kursevima, vebinarima, video zapisima i člancima.
Podijelite sadržaj