Advantage hero, image

Stručna podrška, bolji rezultati

Otvorite svijet mogućnosti uz Advantage, program lojalnosti British Council-a. Sproveden u saradnji sa Kembridžom, program Advantage nagrađuje globalnu zajednicu edukatora koji registruju kandidate za Kembridž ispite u okviru naše mreže ovlašćenih ispitnih centara.

Kako da registrujem svoje kandidate pri British Council-u i priključim se Advantage programu?

Lako je registrovati kandidate za Kembridž ispite i priključiti se Advantage programu. Vodićemo vas kroz prijavu studenata i voditi računa o administrativnim poslovima oko ispita.

Ukoliko vaša škola / institucija registruje kandidate za Kembridž ispite pri British Council-u u Crnoj Gori, možete aplicirati za članstvo u Advantage programu i uživati u atraktivnim benefitima namenjenim članovima.

Aplicirajte onlajn

Nakon što se prijavite, naš tim koji vodi računa o ispitima, kontaktiraće vas sa potvrdom o članstvu. Prijava za Advantage program je besplatna i možete aplicirati bilo kada. 

Imaćete mogućnost da odmah koristite benefite, koji uključuju i "Advantage član" bedž za vaše promotivne materijale. Takođe, redovno ćemo vam slati informacije o uslugama vezanim za ispite kao i o ekskluzivnim pogodnostima za članove Advantage-a.

Zašto se učlaniti u Advantage program?

Advantage program ispunjava sva vaša očekivanja prilikom pružanja stručne podrške; pomaže članovima, predavačima i polaznicima da napreduju na svom putu ka polaganju ispita iz engleskog jezika. Našim članovima nudimo sve više pogodnosti, poput napredovanja sa Advantage Standard nivoa na Premium Plus nivo kao vid nagrade za registraciju novih kandidata ili rad sa nama iz godine u godinu.

Učlanite se u Advantage program već danas i počnite da uživate u pogodnostima članstva:

  • Fleksibilne usluge priprema za ispit i podrška u vezi sa ličnim nalogom. Vi se možete fokusirati na ono što je važno, dok se mi brinemo o organizovanju ispita.
  • Ekskluzivni finansijski podsticaji i marketinški materijali. Povećajte broj registracija za ispit i nivo članstva. Iskoristite što više pogodnosti od partnerstva sa nama.
  • Unapređeno obrazovno iskustvo. Uživajte u resursima i podršci bez premca sa ciljem da unapredite učenje i podučavanje u vašoj ustanovi.

Zašto Advantage program? Jer sve to dovodi do boljih rezultata. 

Za koga je Advantage program?

Advantage program je za škole, jezičke centre i druge obrazovne organizacije i ustanove koje registruju kandidate za polaganje Kembridž kvalifikacionih ispita iz engleskog jezika u British Council-u. Imamo ovlašćene ispitne centre širom svijeta. Članovi Advantage programa imaju pristup stručnoj operativnoj i obrazovnoj podršci, kako bi pomogli vašim polaznicima da polože ove međunarodno priznate ispite iz engleskog jezika koje je sastavio Cambridge English.

Advantage program pomaže hiljadama svojih članova u preko 50 zemalja da se povežu i sarađuju jedni sa drugima. Predavačima i liderima su omogućene šanse za razvoj u profesionalnom životu, a polaznici mogu učestvovati u bogatim i raznovrsnim međunarodnim kulturnim razmjenama. Advantage program takođe pruža podršku roditeljima i starateljima koji žele da pomognu svojoj djeci u učenju engleskog jezika i pripremi za ispite.

Saznajte više o tome kako vaše članstvo podržava škole, nastavnike i lidere, učenike i njihove porodice na stranici globalna Advantage ponuda. 

Kako funkcioniše Advantage članstvo?

Što više kandidata registrujete, veće su pogodnosti. Nudimo četiri nivoa članstva:

  • Advantage Starter
  • Advantage Basic
  • Advantage Premium
  • Prednost Premium Plus

Vaš nivo članstva zavisiće od ukupnog broja registracija koje ste izvršili kod nas u prethodnoj akademskoj godini od septembra do avgusta. Mi ćemo procenjivati i obnavljati vaš nivo članstva svake godine.

Novim školama i institucijama koje se prijave za pridruživanje Advantage-u biće ponuđen nivo članstva prema broju registracija koje prvo naprave. Takođe pozivamo one koji počinju da nude Kembridž ispite iz engleskog da se pridruže sa Advantage Starter članstvom. Advantage Starter ima za cilj da vam pruži okvir i marketinške alate za pokretanje naše saradnje.

Više o tome kako funkcioniše naš program lojalnosti možete saznati u uslovima i odredbama Advantage.

Za više detalja o nivoima članstva i pogodnostima, kontaktirajte jelena.korac@britishcouncil.org ili se prijavite onlajn danas.

O registraciji kandidata i Advantage članstvu

Naša podrška nastavnicima i liderima, učenicima i porodicama u Advantage-u