Feedback session DC

U petak, 16. novembra, u prostorijama kompanije doMEn, okupili se se učesnici projekta Digital Cities na sesiji pod nazivom “Digital Cities Feedback and Brainstorming Session”.

Učesnici sesije bili su pripadnici pet organizacija koje se bave izgradnjom digitalne zajednice Crne Gore: Biznis Startap centar Bar, Propeler, Tehnopolis, Centar za ekonomski prosperitet i slobodu, kao i Digitalizuj.Me i predstavnici Grada Podgorice koji su uključeni u dio projekta koji se bavi izgradnjom digitalne strategije na nivou grada. Osim ovih pet organizacija, sesiji su prisustvovali predstavnici British Councila i Britanske ambasade Podgorica. Sumirali smo utiske, podijelili iskustvo i najbitnije: razmotrili planove za nastavak projekta, za jačanje razvoja digitalnog sektora i u krajnjem stvaranja digitalnih gradova. 

Učesnicima su se obratili Vanja Madžgalj, direktorica British Councila u Crnoj Gori, Clare Sears, direktorica British Councila za Zapadni Balkan i Gavin Vessey, zamjenik britanske ambasadorke u Crnoj Gori. Nakon uvodnih riječi, uslijedile su prezentacije učesnika projekta gde je svaka organizacija imala 10 minuta da podijeli svoje iskustvo kroz ključna pitanja fokusirana na konstruktivne prijedloge.

Podijelite sadržaj