Datumi, cijena i mjesto održavanja ispita

Cijena polaganja IELTS-testa 

Od 18. januara 2016. cijena ispita je 185.00 EUR.

Upozorenje

Upoznati smo o lažnim web stranicama koje se predstavljaju kao British Council IELTS mjesta registracije. Obavještavamo vas da oni nisu povezani sa nama u bilo kom obliku. Takođe, nismo odgovorni za sadržaj dostupan na ovim web stranicama.

Da biste bili sigurni da su vaši podaci sigurni, molimo vas da rezervišete svoj test samo klikom na link za registraciju ovdje na ovoj web stranici ili na TakeIELTS web stranici.

Prije nego što unesete svoje lične podatke, provjerite da li koristite naš sistem sigurne online registracije. To možete učiniti tako što ćete potvrditi da adresa web stranice počinje sa "https://". Pored toga, lažne stranice često koriste netačno napisana imena u adresi web stranice, pa provjerite da li je "British Council" ispravno napisano.

Ukoliko niste sigurni, molimo vas da koristite ovaj link kako bi zakazali svoj IELTS test.

Datumi i mjesta održavanja ispita 

U Crnoj Gori se IELTS-testiranja organizuju u Podgorici.

Što se ranije prijavite, veće su šanse da na ispit izađete kad ste i planirali; preporučujemo vam da se prijavite preko Interneta, najmanje pet sedmica prije datuma koji ste odabrali. Imajte na umu da naš sistem za online prijavu ne prikazuje datume testiranja za koja su mjesta već popunjena.

10 dana prije odabranog datuma dobijate e-mail s preciznim informacijama o mjestu održavanja i rasporedu testiranja.

Datumi testiranja

Donja tabela prikazuje predstojeće datume testiranja u Crnoj Gori.