Polažite IELTS ispit u zvaničnom ispitnom centru British Council-a i potražite pomoć koja vam je potrebna

Kad se prijavite za polaganje IELTS testa, želite da se fokusirate na postizanje rezultata koji su vam potrebni da ostvarite svoje ciljeve.

Zato kada se prijavite za polaganje IELTS testa pri British Council-u, obezbeđujemo vam što lakši proces prijavljivanja i ujedno vam pružamo potrebnu podršku sve do dana polaganja testa.

Pristup ekskluzivnim pripremnim materijalima i dodatne prednosti kada se prijavite za polaganje IELTS testa pri British Council-u

Besplatan pristup IELTS Ready Premium: uključujući 40 praktičnih testova kroz četiri vještine: govor, pisanje, čitanje i slušanje.

Besplatni testovi za vježbu: Pristupite besplatnim testovima za vježbu onlajn na adresi takeielts.org/prepare ili naručite kopiju IELTS radne sveske, koja sadrži primjere testova za akademski i opšti IELTS ispit.

Pažljivo odabrana mjesta: Svi 850 zvanični IELTS ispitni centri Britanskog savjeta posjeduju modernu opremu koju očekujete i na pogodnoj su lokaciji.

Profesionalno i ljubazno osoblje: Visoko obučeno i iskusno osoblje koje će osigurati da dan vašeg ispita bude ugodan.

Pet obrazaca izvještaja o ispitu (TRF) besplatno: Nabavite pet dodatnih primjeraka obrasca izvještaja o ispitu koji se besplatno šalju direktno ustanovama.

See also

Eksterni linkovi

Podijelite sadržaj