Advantage teachers, image

Advantage platforma za nastavnike biće uskoro dostupna.

Advantage Teachers je onlajn platforma British Council-a za podršku nastavnicima i liderima. To je besplatni onlajn centar za profesionalni razvoj za nastavnike u školama članicama Advantage-a i obrazovnim institucijama.

Kroz Advantage, mi smo posvjećeni izgradnji zajednice visoko motivisanih nastavnika koji žele da komuniciraju sa drugim nastavnicima i koji su u mogućnosti da pristupe najnovijim resursima u oblasti obrazovanja i ocjenjivanja.

Advantage Teachers nudi niz onlajn aktivnosti uključujući:

  • module za obuku na zahtjev
  • forume za diskusiju
  • resurse vezane za pripremu ispita i nastavu
  • mjesečne vebinare i još mnogo toga

Naš cilj je da podržimo nastavnike i lidere u vašem profesionalnom razvoju i pružimo vam resurse koji pomažu u pripremi učenika za međunarodne sertifikate, kao što su Kembridž ispiti.

Ova jedinstvena platforma omogućava edukatorima da personalizuju sadržaj i razmijenjuju ideje i iskustva sa nastavnicima iz drugih članica British Council Advantage-a širom svijeta, u vrijeme i na mjestu koje im najviše odgovaraju.

Kako da počnem?

Idite na platformu Advantage Teachers za više informacija, uključujući našu politiku privatnosti i kreiranje naloga.

Moraćete da unesete jedinstveni aktivacioni kod koji daje vaš lokalni British Council za vašu školu, jezički centar ili instituciju kao dio članstva u Advantage programu.

Kako funkcioniše platforma?

Advantage Teachers je dostupan na vašem desktopu, laptopu, mobilnom i drugim uređajima. Preporučujemo stabilnu internet vezu velike brzine (po mogućnosti širokopojasne brzine) i pretraživače Chrome, Mozilla, Safari ili Edge.

Imaćete pristup 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji.

Imajte na umu da vaš nalog može biti deaktiviran ako ga ne koristite u bilo kom periodu od 3 mjeseca.

Započnite svoje putovanje učenja danas uz Advantage Teachers.

Platforma Advantage za nastavnike će uskoro biti dostupna.

Podijelite sadržaj