Slušajte najnoviju epizodu emisije Selektor koja pruža aktuelne informacije o dešavanjima na britanskoj muzičkoj sceni. Tokom emisije možete da čujete sesije uživo, mikseve i intervjue sa nekim od najpoznatijih muzičara današnjice iz različitih žanrova od indi muzike, preko dabstepa, folk i soul muzike, pa do elektro bitova i svega ostalog između.

Svake sedmice DJ i voditeljka Goldierocks globalnoj publici donosi najnovije primjere britanske muzičke kulture sa novom emisijom svakog petka.

Selektor sluša više od tri miliona ljudi putem radio i online stanica u preko 30 zemalja svijeta. Emisija je osvojila nekoliko nagrada uključujući nagradu za najbolju pop emisiju (Mixcloud nagrade) i najbolju muzičku emisiju (BT Digital Music nagrade, London) i nominovana je za najbolju muzičku emisiju u Mađarskoj i Švajcarskoj.

Nedjeljne snimke emisije Selektor možete slušati besplatno putem Mixcloud-a, bilo kada, gdje god da se nalazite. Možete slušati i prethodne emisije, ekskluzivne sesije uživo i specijalno nedeljno izdanje emisije - Selector After Dark.

U Crnoj Gori Selektor radio možete slušati na:

  • JP Radio 15. februar 2017 - 1. mart 2018, svaki četvrtak od 20.00 časova
  • TV Crne Gore 15. februar 2017 - 1. mart 2018, svaki četvrtak od 20.00 časova