Learning Technologies for the Classroom
Learning Technologies for the Classroom

O kursu

Tehnologije u službi učenja je kurs iz područja profesionalnog razvoja nastavnika dizajniran za nastavnike koji imaju malo iskustva u upotrebi tehnologija u svojoj učionici.

Ovaj kurs uvodi nastavnike u osnove upotrebe tehnologija u učenju engleskog jezika u razredu na učinkovit, zanimljiv i efektan način. Kurs uzima u obzir različitost situacija u kojima se nastavnici nalaze, kako one gdje je tehnologija raspoloživa isključivo izvan učionice, tako i one gdje je učionica dobro opremljena informacionom tehnologijom. 

Moduli pokrivaju široki raspon internetskih tehnologija, a teme uključuju upotrebu interneta, sigurnost učenika na internetu, upotrebu aplikacija MS Office, video materijale i  materijale za slušanje na internetu, društvene mreže i druge internetske tehnologije za obrazovne svrhe. Kurs uključuje linkove i objašnjenja na videu kako upotrebljavati tehnologije, kao i široki raspon praktičnih ideja i internetskih izvora koje nastavnici mogu direktno koristiti u radu s učenicima. 

Kurs traje 12 nedjelja.

Potreban nivo znanja engleskog jezika: B1+

Moduli kursa

Saznajte više o pojedinim modulima.

Datumi i cijene

Kurs se održava tri puta godišnje. Potrebno je prijaviti se do 15. septembra 2014. na kurs koji počinje 29. septembra 2014. 

Naziv kursa Redovna cijena u eurima Cijena s popustom (20%)* u eurima
Tehnologije u službi učenja 120,00 95,00

* Za bivše polaznike online kurseva British Council-a (samo one koji su uspješno završili barem jedan od naših kurseva, to jest dobili diplomu), kao i nastavnike koji su prisustvovali našim Forumima.

Prijave i plaćanje

Molimo pratite instrukcije da biste se prijavili i uplatili za kurs.

Podijelite sadržaj