Date
petak 01. Jul 2016. - 10:30 do ponedeljak 25. Jul 2016. - 10:30
Lokacija
Krajnji rok za registraciju

Ako ste nastavnik engleskog jezika i željeli biste da nastavite svoje stručno usavršavanje na jednom od vodećih UK univerziteta za istraživanje, sada se možete prijaviti na postdiplomske master studije Univerziteta Sautempton razvijenog u saradnji sa British Council-om.

… veoma izazovno i uzbudljivo iskustvo koje mi je pomoglo da razvijem svoje vještine… najveća prednost za mene je ta što mogu studirati od kuće i nastaviti sa svojim poslovnim obavezama.“ Nat, diplomirani magistar, 2014.

Program traje dvije i po godine i omogućava izučavanje ključnih polja trenutne teorije i prakse u primijenjenoj lingvistici i nastavi engleskog jezika na postdiplomskom nivou. Program izvodi tim iskusnih e-predavača sa Univerziteta Sautempton. 

Nastava se izvodi isključivo putem interneta što vam pruža fleksibilnost da studirate sa bilo kog mjesta u vrijeme koje vama najviše odgovara. 

Program uključuje dvije godine predavanja i finalni semestar u kojem se izvodi istraživanje i piše disertacija. 

Saznajte više o programu postdiplomskih studija iz oblasti nastave engleskog jezika. Ako imate bilo kakvih pitanja molimo da nam pošaljete poruku na MastersELTonline@britishcouncil.org

Prijave su otvorene do 25. jula, a program počinje u septembru 2016. godine.

Podijelite sadržaj