„British Council je partner koga zaista cijenimo i kome vjerujemo. Na terenu širom svijeta oni imaju pristup, kontakte i ljude koji ideje pretvaraju u stvarnost”.

- Ričard Skudamor (Richard Scudamore), izvršni direktor, Barclays Premier League

Naša misija je da gradimo poverenje i stvaramo mogućnosti.

Ponosni smo što smo Britanci, ali i što smo prisutni na međunarodnoj sceni. Radom u oblastima obrazovanja, engleskog jezika i umjetnosti donosimo stvarne promjene u živote miliona ljudi u Velikoj Britaniji i širom svijeta. To je ono čime se bavimo više od 75 godina..

Pokreće nas naša misija koja podrazumijeva izgradnju povjerenja i kreiranje mogućnosti. Naši ciljevi su ambiciozni, ali ih istovremeno možemo realizovati isključivo kroz saradnju sa našim partnerima. Iz tog razloga svake godine uspostavljamo saradnju sa hiljadama nacionalnih i međunarodnih organizacija: nacionalnim vladama u Velikoj Britaniji i širom svijeta, preduzećima, nevladinim organizacijama i fondacijama i međunarodnim vladinim organizacijama.

Razumijemo korporativnu društvenu odgovornost i marketinške strategije naših poslovnih partnera, kao i strategije razvoja, obrazovanja i umjetnosti naših partnera iz javnog i civilnog društva. Stečeno povjerenje i stručnost u kreiranju politika, razvoju vještina i sadržaja mogu vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Pridružite nam se.

Podijelite sadržaj