Možemo vam ponuditi niz besplatnih online materijala koji će vam pomoći da radite na svom profesionalnom razvoju i povežete se sa kolegama/inicama širom svijeta, iz udobnosti vlastitog doma.

Pogledajte snimak naše besplatne online sesije s predsjednikom IATEFL-a

Dr. Harry Kuchah je 15. aprila prisutnima predstavio rad IATEFL-a i pružio više informacija o pogodnostima za članove/ice, ali i one koji to još uvijek nisu. Objasnio je i različite načine za saradnju s IATEFL-om i kako možete koristiti njihove online resurse za nastavak svog profesionalnog razvoja.

PLANOVI ČASOVA ZA UČITELJE/NASTAVNIKE U OSNOVNIM ŠKOLAMA

Pripremili smo vam više od 100 isplaniranih lekcija, časova i specijalno dizajniranih aktivnosti samo za osnovne škole. Sve naše isplanirane lekcije i aktivnosti su podijeljene po nivoima. Možete pronaći razne teme – od godišnjih doba i festivala do ideja kako koristiti kartice za učenje i fokusa na gramatiku.

PLANIRANJE LEKCIJA ZA PROFESORE TINEJDŽERA

Pripremili smo više od 200 isplaniranih lekcija i aktivnosti posebno dizajniranih za srednju školu. Takođe imamo izvore u odjeljku o kulturi Velike Britanije koji će vam pomoći da učite svoje učenike o poznatim britanskim autorima, uključujući Shakespeare-a, Jane Austen, Charles-a Dickens-a i Dylan-a Thomas-a.

Vebinari o tome kako voditi časove onlajn

Mnogi profesori se trenutno nalaze u novim, nepoznatim situacijama držanja nastave online, sa malo ili bez ikakvog iskustva. Zbog toga smo organizovali mnogo vebinara kako bismo ponudili uputstva i pomoć u ključnim područjima. Svi vebinari će biti snimljeni, pa ne brinite ako ih propustite, uvijek ćete moći pregledati snimke naknadno. 

POVEŽITE SE SA DRUGIM PROFESORIMA ONLAJN

Ako želite da saznate šta rade profesori iz drugih država, zašto se ne biste pridružili našoj globalnoj zajednici profesora na Facebooku? Tu možete da podijelite svoje iskustvo i dobijete nove ideje od kolega koji se susreću sa sličnim izazovima i problemima. 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽA

Pratite našu Teaching English Facebook stranicu i budite prvi koji će saznati o našim najnovijim online aktivnostima koje su planirane u predstojećem periodu. 

OSTANIMO POVEZANI

Ukoliko želite da ostanemo u kontaktu, možete da nam se pridružite na našoj Fejsbuk stranici.

Želimo da izgradimo veću i snažniju zajednicu za vas koji želite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!

Podijelite sadržaj