Ne postoji bolji trenutak od ovoga, da počnete raditi sve ono što ste željeli, ali nikada niste imali vremena. Bilo da imate deset minuta ili sat vremena za vježbanje svakog dana, naši materijali za učenje pomoći će vam da poboljšate svoje znanje engleskog jezika.

Saznajte koji je vaš nivo poznavanja Engleskog jezika 

Započnite svoje učenje rješavanjem besplatnog testa iz engleskog jezika u području gramatike i vokabulara, da biste saznali koji ste nivo. Na osnovu vaših rezultata, platforma će vam ponuditi materijale za vježbu kako biste nastavili da napredujete.

POBOLJŠAJTE SVOJE JEZIČKE VJEŠTINE

Od trenutka kada otkrijete koji ste nivo, spremni ste da radite na svojim sposobnostima slušanja, čitanja i pisanja. Jednostavno označite svoj nivo (prethodno testiran) i potom izaberite materijal među mnogo ponuđenih tipova tekstova i audio snimaka, interaktivnih vježbi i radnih listova.

ENGLESKI ZA TINEJDŽERE

Većina studenata širom svijeta trenutno ne pohađa časove. Naša LearnEnglish Teens web stranica vam može pomoći u učenju i vježbanju engleskog jezika kući, tokom ovog teškog vremena. LearnEnglish Teens stranica ima mnogo videa, audio snimaka i tekstova za čitanje, koji vam pomažu da unaprijedite svoje jezičke vještine i podupiru vas u učenju. Za početak vam predlažemo dnevno između 20 i 30 minuta korištenja LearnEnglish Teens. Ako to ispoštujete, primijetićete značajan napredak.

PRIDRUŽITE SE NAŠIM BESPLATNIM KURSEVIMA

Ako tražite priliku da vježbate engleski jezik sa drugim ljudima, zašto se ne bistepridružili jednom od naših online kurseva (ili MOOCs). Niste sigurni kako funkcionišu? Pripremili smo vam  kratko objašnjenje  kako biste mogli da započnete. 

Upravo sada se možete priključiti našem  Exploring English: Language and Culture  kursu i naučiti više o muzici i literaturi koja dolazi iz Velike Britanije.  

Ako želite naučiti više o stvaranju promjena koje bi mogle pomoći preobražavanju života ljudi, pridružite se našem kursu Ideje za bolji svijet , koji počinje 25. maja.

POBOLJŠAJ SVOJ POSLOVNI ENGLESKI

U današnje vrijeme kada sve više i više ljudi radi u međunarodnim kompanijama, ovo je odlična prilika da unaprijedite svoj poslovni engleski. Posjetite naš Business English odjeljak, da biste razvili svoje vještine za intervjue, naučili kako pisati e-mail-ove i povećali svoju svijest o poslovnim temama i problemima. 

OSTANIMO POVEZANI

Ukoliko želite da ostanemo u kontaktu, možete da nam se pridružite na našoj Fejsbuk stranici.

Želimo da izgradimo veću i snažniju zajednicu za vas koji želite da učite i uživate u kulturi. U ovome smo zajedno!

Podijelite sadržaj