Date
ponedeljak 07. decembar 2015. - 08:08 do subota 12. decembar 2015. - 16:44
Lokacija
Skoplje, Makedonija

Podsticanje preduzetništva kod mladih na Zapadnom Balkanu je regionalni projekat koji sprovode kancelarije British Council-a na području Zapadnog Balkana (Crna Gora, Srbija, Bosna i Hercegovina, Kosovo i Makedonija) a u saradnji sa resornim  ministarstvima zaduženim za područje obrazovanja i institucijama koje su angažovane na polju podsticanja preduzetničkih vještina mladih. Cilj projekta je promovisanje preduzetništva kod mladih, razvoj preduzetničkih vještina u cilju poboljšanja poslovanja i unapređenje digitalnih vještina. Kroz institucionalnu podršku predložiće se mjere koje podstiču razvoj preduzetništva, koristeći iskustva Velike Britanije.

Ukoliko si zainteresovan da nam se pridružiš na ovom projektu i razmjenjuješ znanja i iskustva sa svojim vršnjacima iz regiona, a pritom:

  • imaš od 21 do 30 godina,
  • imaš kreativne preduzetničke ideje,
  • namjeravaš da otpočneš ili si skorije otpočeo svoj biznis,
  • posjeduješ solidno znanje engleskog jezika,

pozivamo te da se prijaviš za našu  besplatnu šestodnevnu obuku za mlade preduzetnike koja će se održati od 7. do 12. decembra 2015. godine u Skoplju, kao i mogućnost da učestvuješ na takmičenju sa biznis idejom i pobijediš.

Da bi se prijavio potrebno je da pošalješ:

  • svoju radnu biografiju koja naročito ističe gore navedene karakteristike,
  • kratki opis biznis ideje koju planiraš da realizuješ ili si već otpočeo da realizuješ,

na e-mail adresu armen.cekic@britishcouncil.me do 6. novembra 2015. godine. Biznis ideje koje pripadaju domenu kreativnih industrija su posebno dobrodošle.

Samo odabrani kandidati će dobiti priliku da pohađaju obuku i takmiče se za nagradu.

Čekamo tvoju prijavu!

Podijelite sadržaj