Date
ponedeljak 11. Oktobar 2021. do subota 12. Februar 2022.

Od 8. do 12. februara pridružuje nam se više od 28 univerziteta iz cijele Velike Britanije. S predstavnicima ovih univerziteta možete se direktno povezati i rezervisati s njima individualne savjetodavne sesije, a možete i prisustvovati webinarima koji nude informacije o svemu što treba znati o studiranju u Velikoj Britaniji.

Osim toga imate priliku otkriti nove mogućnosti stipendiranja koje nude britanske institucije koje nam se ovom prilikom pridružuju, te čuti kakvi izgledi za karijeru i kakve mogućnosti zapošljavanja postoje nakon studija u Velikoj Britaniji; možete čuti i nešto više o novom procesu useljenja u Veliku Britaniju, kao i o samom procesu prijave.

Ključni datumi:

 • 8-12. februar 2022: Study UK: Meet UK Universities Online – ukoliko ste propustili naš online sajam u oktobru i novembru, ne brinite. Održaćemo petodnevni događaj za Vas i sve druge koji bi željeli da postave pitanje predstavnicima univerziteta koji su izabrali. Imaćete priliku da zakažete individualne sastanke i razgovarate sa predstavnicima univerziteta iz UK.

Prijavite se već sada: https://study-uk-events-we.britishcouncil.org/

Registracija je bespatna i biće otvorena za studente iz Turske, Kazahstana, Uzbekistana, Rusije, Ukrajine, Izraela, Albanije, Jermenije, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine, Gruzije, Kosova, Severne Makedonije, Crne Gore i Srbije.

Ko može da se priključi ovom događaju? 

Događaj je otvoren za studente svih godina, savjetnike, nastavnike i roditelje. Bilo da: 

 • tražite akademske pripremne kurseve ili diplomski studij (BA) ili tražite magistarske (MA) ili postdiplomske ili postdiplomske/certifikacijske programe
 • znate šta želite da studirate i za koji univerzitet želite da se prijavite, ili ne znate odakle da počnete, ovo je Vaša prilika da dobijete potrebne informacije, i to direktno od univerziteta i eksperata.

Šta se dešava na ovom događaju?

Kada se registrujete putem platforme, moći ćete da:

 • prisustvujete vebinarima o određenim predmetima i profesijama, i saznate više o različitim osnovnim, master i doktorskim studijama
 • rezervišite privatne savjetodavne sesije i razgovore uživo s predstavnicima sudjelujućih britanskih univerziteta 
 • saznajte više o stipendijama i drugim mogućnostima finansiranja
 • otkrijte kakve se mogućnosti zapošljavanja nude nakon studija u Velikoj Britaniji
 • saznate sve o vizama za studente
 • dobijete savjete o procesu prijave
 • saznate o nivou engleskog jezika koji je potreban za studiranje u UK
 • postavite pitanja, dobijete odgovore i započnete svoj put ka studiranju u UK
 • pogledajte webinare s oktobarskog događaja Study UK iz kojih možete dobiti uvid u sve aspekte studiranja i života u Velikoj Britaniji.

Kako da se prijavim?

Samo kliknite na taster za registraciju i popunite formular svojim informacijama, obrazovanju i interesovanjima. Dobićete mejl potvrde i možete početi sa istraživanjem platforme i saznati više o univerzitetima koji učestvuju u programu, stipendijama i predmetima koji Vas zanimaju.

Ekskluzivna ponuda za one koji se prijave za učešće u događaju Study UK

Svi koji se ove godine prijave na internetski događaj Study UK ostvaruju i pravo na besplatnu i ekskluzivnu ponudu paketa IELTS Coach Express. IELTS Coach je individualizovana usluga internetskih instrukcija koju pružaju stručnjaci za IELTS i British Council. Ova usluga se može koristiti za analizu ličnih potreba za poboljšanjem vještina neophodnih za polaganje IELTS-testa, kao i za grupne ili privatne časove. Onima koji se prijave na događaj Study UK biće ponuđen ekskluzivni Express-paket sa 12 bodova. Da bi iskoristili ovu ponudu, prijavljeni moraju između 1. januara i 28. februara 2022. godine kupiti IELTS-test od British Councila, za bilo koji dostupni termin IELTS-testiranja. Primjenjuju se relevantni uslovi i odredbe.

Registrujte se sada

Podijelite sadržaj