What is Aptis
  • Aptis pruža pouzdane i precizne informacije o nivou znanja engleskog jezika u vašoj organizaciji. Na osnovu ove procjene, bićete u mogućnosti da donesete bolje odluke pri zapošljavanju, daljem razvoju i obuci.
  • Aptis je fleksibilan i prilagodljiv vašim potrebama pa vam omogućava da brzo ocijenite znanje vaših zaposlenih.
  • Takođe, pruža vam mogućnost da precizno ocijenite vještine koje su vama relevantne i brzo dobijete rezultate.

KAKO JE TEST STRUKTUIRAN?

  • Aptis ocjenjuje poznavanje gramatike, vokabular i jezičke vještine (govor, pisanje, čitanje i slušanje). Sastoji se iz testa gramatike i vokabulara, kao dva obavezna elementa, uz dodatni test jezičkih vještina po vašem izboru.

  • Svaki test počinje opštim pitanjima, a zatim prelazi na sve zahtjevnije zadatke. Svaki segment testa ocjenjuje znanje engleskog jezika od nivoa A1 do C.

KAKO DA ODABERETE APTIS TEST U ODNOSU NA SOPSTVENE POTREBE?

Možete da odaberete da testirate sve jezičke vještine (govor, pisanje, čitanje i slušanje) ili samo one koje su najvažnije za posao u vašoj organizaciji.

Na primjer, ukoliko ste HR menadžer zadužen za selekciju zaposlenih koji će sarađivati sa klijentima, prioritet bi mogle da imaju vještine govora i pisanja. Međutim, ako želite da ocijenite sveukupno znanje jezika vaših nastavnika, trebalo bi da u Aptis test uključite sve četiri jezičke vještine.

Mi vam možemo pomoći da Aptis upotrijebite na onaj način koji je za vas najbolji.

Bez obzira na to da li vam je testiranje potrebno za selekciju kandidata, razvoj zaposlenih ili njihovu obuku, Aptis je test engleskog jezika za vas.

TIPOVI APTIS TESTA

OPŠTI APTIS

Opšti Aptis je osnovni tip testa. On može biti prilagođen vašem preduzeću ili organizacionim potrebama, na primjer određenoj djelatnosti (ekonomija, turizam) kao i različitim vještinama koje želite da testirate.

APTIS ADVANCED 

Aptis Advanced je inovativni alat za procjenu znanja koji vam pomaže da precizno testirate znanje engleskog jezika – čitanje, pisanje, slušanje i govor. Koristi se pri testiranju viših nivoa znanja engleskog jezika (CEFR* B1-C2).

APTIS ZA NASTAVNIKE

Aptis za nastavnike je osmišljen imajući u vidu osobe koje rade u sektoru obrazovanja kako bi pomogao proces podizanja nivoa kvaliteta nastave u vašoj obrazovnoj ustanovi.

Ovdje možete pronaći više informacija o ovom tipu Aptis testa.

APTIS ZA TINEJDŽERE

Aptis za tinedjžere je opšti test engleskog jezika namijenjen mladima uzrasta od 13 do 15 godina. Prilagođen je potrebama mladih pri razvoju njihovih jezičkih vještina.

Ovdje možete pronaći više informacija o ovom tipu Aptis testa.

Eksterni linkovi