IMMERSIVE STORYLAB RADIONICA | MASTERCLASS | IZLOŽBA VR-A I VIDEO IGARA

British Council sa zadovoljstvom najavljuje novo izdanje PlayUK-a u Crnoj Gori, u saradnji sa Ministarstvom kulture Crne Gore i Filmskim centrom Crne Gore. PlayUK platforma za promociju digitalne umjetnosti ovog puta u glavni grad Crne Gore stiže u nešto drugačijem formatu. Ovogodišnje izdanje okupiće kreativne profesionalce i entuzijaste koje zanimaju digitalni proizvodi i digitalna umjetnost.

U ovom ćemo izdanju pružiti mogućnosti profesionalnog razvoja umjetnicima, filmskim stvaraocima, kazališnim redateljima, glazbenicima i drugima kako bi u svoju praksu uveli interaktivnost, gamifikaciju, spekulativni dizajn i transmedijske metodologije kao način prilagođavanja svog pristupa rada dobu novih mediji.

Kao i uvijek, PlayUK će zabavu pružiti i široj publici. Posljednji dani PlayUK-a ove godine bit će posvećeni interaktivnoj izložbi koja će se sastojati od najnovijih kreativnih umjetničkih video igara iz Velike Britanije. Publika svih uzrasta imat će priliku učiti o njima, testirati ih i igrati besplatno! Igre će biti postavljene u izložbenom formatu tako da će u njima moći uživati i ljudi koji ne igraju.

IMMERSIVE STORYLAB RADIONICA | MASTERCLASS | IZLOŽBA VR-A I VIDEO IGARA

Podijelite sadržaj