Šta znači izgraditi gejming zajednicu i platformu od nule i koji su izazovi u tom procesu u 2020. godini?

PlayUK želi toplu dobrodošlicu Stephanie Ijoma, osnivačici jedne od vodećih britanskih platformi za igre i zabavu, NNESAGA. Stephanie ima misiju da stvori bezbjedan prostor za gejmere i da nastavi da daje prednost gejmingu, diverzitetu i zastupljenosti manjina. NNESAGA se sastoji od video igara, animea, stripova, kao i TV-a/filma, a tokom proteklih 5 godina, NNESAGA je blisko sarađivala sa najvećim brendovima u gejmingu kako bi osigurala da nezastupljene manjine dobijaju jednake mogućnosti. NNESAGA je organizator mnogih događaja posvećenih community-based gejmingu, kao i radionica koje imaju za cilj da spajaju zajednicu.
Stephanie će govoriti o tome kako je počela da gradi brend i zajednicu NNESAGA i razmotriće izazove i prilike sa kojima se suočila kada je započela ovaj posao u 2020. godini.

 

Govornica

Stephanie Ijoma je osnivačica jedne od vodećih britanskih platformi za gejming i zabavu, NNESAGA. Njena misija je da stvori bezbjedan prostor za gejmere i da nastavi da daje prednost gejmingu, diverzitetu i zastupljenosti manjina. NNESAGA se sastoji od video igara, animea, stripova, kao i TV-a/filma, a tokom proteklih 5 godina, NNESAGA je blisko sarađivala sa najvećim brendovima u gejmingu kako bi osigurala da nezastupljene manjine dobijaju jednake mogućnosti. NNESAGA je organizator mnogih događaja posvećenih community-based gejmingu, kao i radionica koje imaju za cilj da spajaju zajednicu.

Podijelite sadržaj