Zadovoljstvo nam je najaviti kompletnu liniju za PlayUK 20/21 Showcase događaj koji se održava 24. marta. Okupljamo vodeće kreativce video igara, stručnjake i lidere zajednica sa čitavog Zapadnog Balkana i Ujedinjenog Kraljevstva na popodnevnim diskusijama i razgovorima uživo iz potpuno novog PlayUK virtuelnog izložbenog prostora.

PlayUK izložba bit će vam uživo prikazana iz potpuno novog virtuelnog izložbenog prostora. Ovu novu virtuelnu izložbu, kreiranu u Mozilla Hubs, dizajnirala je ilustratorica Anđela Janković, a izradio Andrej Jagar.

Nakon što se ovaj događaj bude održao uživo online, virtuelni izložbeni prostor ostaje otvoren posjetiocima širom svijeta. Posjetioci će biti pozvani da istraže ovaj razigrani i spekulativni pejzaž inspirisan arhitekturom Srbije. Ovdje će moći da upoznaju i cijelu grupu sa mentorskog programa PlayUK, te pogledati predavanja eventualno propuštena u okviru salonskih razgovora 20/21. koji su se odvijali u proteklih šest mjeseci.

Da biste prisustvovali događaju 24. marta, prijavite se putem eventbrite stranice i prije početka prenosa uživo bit će vam poslan link za pridruživanje događaju.

Titlovi uživo bit će dostupni tokom događaja.

Podijelite sadržaj