Naš Vocational Education magazin je aktivan već malo više od pola godine(provjerite ako ste propustili neki sadržaj). Sada bismo željeli više razgovarati i uključiti i vas, čitaoce kako bismo saznali više o vašoj trenutnoj situaciji i izazovima pred vama kao i ponudili savjete koje možete primjeniti u praksi.

Sljedeći mjesec ćemo uvesti nešto novo: Doktor vještina.

Postoji mjesto na kojem možete postavljati pitanja o raličitim aspektima stručnog obrazovanja i vještina, a industrijski profesionalci će vam ponuditi korisne savjete i rješenja.

Šta je Doktor vještina?

Super je jednostavno: Svaki mjesec, drugi ekspert u vještinama će odgovarati na pitanja čitaoca, dijeliti savjete o prevazilaženju izazova i pomaganju unapređivanja vještina i zapošljivosti mladih.

Kako da postavim pitanje?

Ovdje možete postaviti svoje pitanje.

Svaki mjesec redakcija će odabrati nekoliko pitanja na koja će Doktor vještina odgovoriti u idućem izdanju. Prijavite se kako biste dobijali mjesečno izdanje da ne propustite odgovor na vaša pitanja.

U januaru, Tracey Partirdge, ekspert sa University of Greenwich, će odgovarati na vaša pitanja kako susresti specifične potrebe učenja vaših učenika.

Da čujemo vaša pitanja!!