Ovaj kurs, koji su razvili Univerzitet Sauthempton i British Council, prošle godine je imao preko 120,000 polaznika iz cijelog svijeta.

96% prošlogodišnjih učesnika bi preporučilo ovaj kurs svojim poznanicima.

Priključite se ovom kursu kako biste razumjeli ključne pojmove efektivne nastave i učenja jezika. Predstaviće vam najnovije ideje, istraživanja i praktične primjere  iz ove oblasti. 

Ovaj kurs pohađate putem interneta tako da mu možete pristupiti kada god želite, gdje god da se nalazite. Kako biste uspješno završili kurs biće potrebno da za njega izdvojite oko tri sata nedeljno u toku četiri nedelje. 

Kurs počinje 19. oktobra (možete mu se priključiti i nakon njegovog početka), a završava se 15. novembra.

Kome je ovaj kurs namijenjen?

Ovaj kurs je namijenjen osobama sa fakultetskom diplomom koji bi željeli da razvijaju svoje vještine nastave i učenja jezika. Pružiće vam uvid u izgled postdiplomskih studija iz oblasti nastave engleskog jezika. Nikakvo prethodno znanje iz ove oblasti nije neophodno kako biste se priključili kursu i pozivamo sve koji su zainteresovani da saznaju više o učenju i nastavi stranog jezika.

Priključite se kursu i osvojite stipendiju za master studije iz oblasti nastave engleskog jezika

Kroz naš besplatni kurs steći ćete uvid u to kako izgledaju online master studije. Takođe se možete kvalifikovati za stipendiju koja pokriva dio troškova našeg online master programa iz oblasti nastave engleskog jezika. Saznajte više o programima master studija koje razvijaju Sauthempton Univerzitet i British Council.

Dobijte sertifikat o završenom kursu

Možete kupiti personalizovani sertifikat, u digitalnoj i štampanoj formi, koji pokazuje da ste učestvovali u kursu. Saznajte više o tome kako da kupite potvrdu o učešću.

Podijelite sadržaj