Ukoliko želite da polažete IELTS, a potrebna vam je pomoć prilikom pripreme za test, mi vam možemo pomoći. Prijavite se za besplatni vebinar ''Uspješni na IELTS-u'' i saznajte šta možete da očekujete na testu kao i detaljna uputstva svakog dijela testa: slušanje, čitanje, pisanje i usmeni dio. Na vebinaru, naš instruktor daće vam korisne savjete kako da postignete najbolje rezultate na svakom dijelu testa.

Vebinar će biti na engleskom jeziku i trajaće približno 90 minuta. Imaćete priliku da razgovarate sa IELTS trenerom i da mu postavljate pitanja. Ukoliko se prijavite, a niste u mogućnosti da prisustvujete, mi ćemo vam poslati snimak vebinara nakon njegovog završetka.

KAKO DA SE PRIJAVITE?

Predlažemo da se prijavite što ranije jer je broj mjesta ograničen, a mjesta se popunjavaju po principu ko se prvi prijavi mjesto je njegovo.

Kada se prijavite, mi ćemo vam poslati potvrdu e-mailom sa detaljnim uputstvima kako da pristupite vebinaru. Dan prije početka vebinara poslaćemo vam podsjetnik.

Ukoliko imate dodatnih pitanja o IELTS-u ili ovom vebinaru, molimo vas da nas kontaktirate.

PREDSTOJEĆI VEBINARI

DATUM

TEMA

petak, 29. septembar Global Study Awards
srijeda, 11. oktobar Success in IELTS
četvrtak, 26. oktobar Success in IELTS

O TRENERU

Sevil Akin je započela svoju karijeru kao volonter nastavnik za vrijeme svojih studija u Londonu. Nakon završetka osnovnih studija, ona je u Pragu i Parizu nastavila usavršavanje kako bi postala nastavnik trener.

Od 2004. godine radila je kao nastavnica u Češkoj Republici, Francuskoj, Kuvajtu, Tajlandu i Turskoj. Akin je predavala učenicima i nastavnicima u mnogobrojnim institucijama a za British Council radi od 2013. godine, gdje je do sada predavala 25 IELTS seminara za preko 1,500 trenera.