IELTS

IELTS (International English Language Testing System / Međunarodni sistem za testiranje znanja engleskog jezika) je najpopularniji test znanja engleskog jezika u svijetu. Prošle godine više od 2.9 miliona ljudi je polagalo ovaj test.

Uspjeh na IELTS testu otvara vam nove mogućnosti – života, studiranja i rada bilo gdje na svijetu. Širom svijeta IELTS priznaje više od 10.000 akademskih, institucija vlada, ali i privrednih organizacija.

IELTS je jedini test znanja engleskog jezika koji priznaju imigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog jezika.

Ukoliko aplicirate za dobijanje vize kako biste se preselili u Veliku Britaniju, IELTS se nalazi na listi Secure English Language Tests. Više informacija možete da pronađete na našoj strani  IELTS za britanske vize i imigraciju.

Prijavite se za polaganje IELTS testa.

British Council je ponosni suvlasnik IELTS-a.

Upozorenje

Upoznati smo o lažnim web stranicama koje se predstavljaju kao British Council IELTS mjesta registracije. Obavještavamo vas da oni nisu povezani sa nama u bilo kom obliku. Takođe, nismo odgovorni za sadržaj dostupan na ovim web stranicama.

Da biste bili sigurni da su vaši podaci sigurni, molimo vas da rezervišete svoj test samo klikom na link za registraciju ovdje na ovoj web stranici ili na TakeIELTS web stranici.

Prije nego što unesete svoje lične podatke, provjerite da li koristite naš sistem sigurne online registracije. To možete učiniti tako što ćete potvrditi da adresa web stranice počinje sa "https://". Pored toga, lažne stranice često koriste netačno napisana imena u adresi web stranice, pa provjerite da li je "British Council" ispravno napisano.

Ukoliko niste sigurni, molimo vas da koristite ovaj link kako bi zakazali svoj IELTS test.

In this section