Ako planirate da polažete IELTS test i želite da vježbate kada i gdje vam odgovara, uz korišćenje visokokvalitetnih materijala, preuzmite naše besplatne aplikacije za pripremu IELTS testa.

IELTS PREP APP

Pored fokusiranja na djelove testa  Slušanje i Govor, aplikacija će vam takođe pomoći da proširite svoj rječnik, gramatiku i da razumijete šta treba da radite na dan testiranja. Moći ćete da testirate svoje znanje putem gramatičkih vježbi, probnih testova Slušanja i Govora i gledanjem video snimaka intervjua.

Naša aplikacija IELTS Prep takođe prati vaš napredak i objašnjava IELTS kriterijume za ocjenjivanje tako da možete znati da li ste spremni da ostvarite željeni rezultat na testiranju.

Preuzmite za: iOS | Android

IELTS WORD POWER

Sa preko 100 pitanja za testiranje vašeg rječnika, ova aplikacija će vam pomoći da poboljšate vaš engleski  i da se pripremite za IELTS test. Vježbajte odgovore na pitanja iz 11 kategorija, od nauke i tehnologije do biznisa.

Preuzmite za: iOS | Android

IELTS 1001 WAYS

1001 Ways je zabavna i edukativna mobilna aplikacija koja vam omogućava da naučite engleske akcente iz cijelog svijeta. Sve što treba da uradite je da gledate video snimak osobe koja govori i da pogodite odakle je ta osoba. Testirajte svoje vještine slušanja i postanite stručnjak za akcente!

Ako želite da postanete dio aplikacije, dovoljno je da snimite video zapis od 5 sekundi u kojem ćete izgovoriti:  «There are 1001 ways to speak English» i bićete dodati!

Preuzmite za: iOS | Android