Date
srijeda 15. April 2020. -
14:00 do 15:00
Lokacija
Onlajn događaj

Kao dio sekcije #OstaniDoma uz Birtish Council programe, organizujemo seriju onlajn razgovora koji će vam pomoći da se poveżete sa vašim kolegama iz cijelog svijeta i podijelite svoja iskustva. 15. aprila organizujemo uživo sesiju sa Dr Hari Kučah, predsednikom IATEFL

Tokom sesije, dr Kučah će predstaviti rad IATEFL-a i dati više informacija o pogodnostima za članove, ali i one koji to još uvijek nijesu. Takođe će objasniti različite načine za saradnju s IATEFL-om i kako možete koristiti njihove onlajn resurse za nastavak svog profesionalnog razvoja.

Takođe ćete čuti više o IATEFL globalnom druženju koje će se održati 18. i 19. aprila. Ovaj onlajn događaj okuplja nastavnike i nastavnice engleskog jezika iz cijelog sveta, bez naknade.

Na kraju sesije, Dr Kučah će odgovoriti na sva vaša pitanja, tako da se nadamo da ćete doći spremni. 

O predavaču

Dr Kučah je predavač u oblasti lingvistike na Univerzitetu u Lidsu u Velikoj Britaniji. Takođe je bio uključen u niz inicijativa za obrazovanje nastavnika i nastavnica, razvoja materijala u subsaharskoj Africi, jugoistočnoj Aziji i Evropi. U novije vrijeme, bio je kao konsultant u Savjetu Evrope, u Albaniji, u Windle Trust International u Južnom Sudanu i u British Council-u u Avganistanu, na Azurnoj obali, Gvineji i Senegalu. Jedan je od „30 predstojećih lidera“ Međunarodnog udruženja TESOL u ELT-u i predsjednik IATEFL-a.