The English Channel će vam pomoći da se upoznate sa britanskom umjetnošću i načinom života kroz video klipove i istovremeno vježbate engleski jezik. Ako želite da se upoznate sa kulturom Velike Britanije i poboljšate svoje znanje engleskog, isprobajte "The English Channel".

Za vas smo izabrali najbolje od savremene britanske umjetnosti iz svojih i kolekcija naših partnera. Kroz digitalne izložbe i video klipove sada imate pristup realnim primjerima svakodnevne upotrebe engleskog jezika.

Interaktivni video klipovi i vježbe koje su sastavili naši stručnjaci su dizajnirani tako da vam pomognu da poboljšate svoje znanje engleskog jezika. Uz pomoć ove platforme možete da obogatite svoj vokabular, vježbate gramatiku i poboljšate vještine slušanja, dok istovremeno istražujete i uživate u najboljem od britanske umjetnosti. Posjetite našu stranicu i pogledajte o čemu se radi.

Pobjednici takmičenja The English Channel

Zahvaljujemo svima koji su bili dio The English Channel takmičenja i sa nama vježbali engleski. Imali smo težak zadatak da od preko 4.000 prijava odaberemo najbolje tri. Tri učesnika koji su osvojili kurs engleskog jezika u Velikoj Britaniji su:

  • Dilara Duman
  • Anđela Laudanović
  • Maryna Ratsiborska

Pobjednici takmičenja su obavješteni putem e-maila. Nadamo se da će i svi ostali učesnici nastaviti da koriste The English Channel i dalje, i unapređuju svoje znanje engleskog jezika.