Ovaj besplatni online kurs je namjenjen nastavnicima engleskog jezika iz cijelog svijeta. Pomoći će vam da razvijete vještine i prakse koje su vam potrebne za kontinuirani profesionalni razvoj.

Kurs je veoma participativan i omogućiće vam da podijelite svoje iskustvo i mišljenja sa ostalim polaznicima. Tokom kursa ćete biti u prilici da uporedite svoj pristup organizovanju nastave i iskustvo sa pristupima koje primjenjuju nastavnici iz cijelog svijeta i da sa njima diskutujete o različitim tipovima znanja koji su potrebni nastavnicima.

Tokom ovog kursa bavićemo se sljedećim temama:

  • razumijevanje učenika
  • poznavanje nastavnog predmeta
  • korišćenje inkluzivnih praksi
  • ocjenjivanje znanja

Kurs se bazira na našoj višegodišnjoj ekspertizi kada su u pitanju treninzi i profesionalni razvoj nastavnika iz cijelog svijeta. Biće koristan za nastavnike engleskog koji drže nastavu u osnovnom, srednjem i visokom obrazovanju.

Teaching for success: Learning and Learners course is extremely flexible and it will take only two hours of your time per week, over the period of four weeks, so you can practice at any time that suits you. You can sign up for this course from right now until the very last day.