Ovaj besplatni online kurs će vam pomoći da se pripremite za svoje prvo radno mjesto ili početnu fazu karijere. Početak karijere donosi mnogo pitanja, pa smo napravili kurs koji će vas voditi kroz početne nedelje ili mjesece vaše karijere.

Sjajan za studente, diplomce, za one koji se vraćaju na posao, ili za bilo koga ko želi da unaprijedi svoje vještine, ovaj besplatni online kurs će vam dati vještine i tehnike da komunicirate sa samopouzdanjem i razvijate odnose. Takođe će vam dati uvid u to kako da uspješno upravljate sobom i neophodne vještine da uspijete na globalnom tržištu rada. 

Kurs koji su razvili British Council i Univerzitet u Sefildu, fokusiran je na esencijalne vještine koje poslodavci u svijetu traže od novozaposlenih. Naučićete:

  • da komunicirate efektivno u raznim kulturama
  • da se pilagodite novom okruženju
  • da gradite i održavate odnose sa kolegama

Kurs je veoma participativan i uključuje članke za čitanje, video klipove za gledanje i interaktivne materijale sa savjetima koji će vam pomoći da se osjećate sigurno prilikom zapošljenja.

Kurs "Kako uspjeti na globalnom tržištu rada" je veoma fleksibilan i oduzeće vam samo tri sata tokom nedelje, za period od četiri nedelje, pa možete vježbati u vrijeme kada vama odgovara. Možete se uključiti od sada, pa sve do zadnjeg dana ovog kursa.

Podijelite sadržaj